Jatkaessasi selailua tällä sivulla hyväksyt evästeiden käytön vierailun sujumiseksi asianmukaisesti sekä kävijäseurannan tekemiseksi.
Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta
Ok

Kysymyksiä ja vastauksia

Tiedostojen jakaminen

Mitä tarkoittaa jakaminen?

Dokumentin jakamisella tarkoitetaan, että annat URL-osoitteen (linkin) kautta pääsyn tiedostoon haluamillesi henkilöille. Nämä henkilöt pääsevät linkin avulla katsomaan tiedostoa (jos kyseessä on kuva) ja tallentamaan sen Internet-selaimen avulla. Linkin tiedoston jakamista varten voi luoda millä tahansa mobiililaitteella/tietokoneella, jolla käytät hubiC-sovellusta, ja lähettää linkin sähköpostitse, tekstiviestitse tai julkaista sen sosiaalisessa mediassa. Tiedostonjakamismäärää ei ole rajattu. Linkin jakamisen voi peruuttaa koska tahansa, jolloin linkin kautta ei enää pääse jaettuun tiedostoon. Jos linkin jakoa ei peruuteta, se on voimassa 5, 10 tai 30 päivää riippuen, minkä valitsit linkkiä luodessasi. Huom. Tiedostonjako ei ole mahdollista iOS-sovelluksella (iPhone, iPad).

Voinko jakaa tiedostojani henkilöille, jotka eivät käytä hubiCia?

Kyllä, tiedostoja katsoakseen tarvitsee vain Internet-selaimen. Henkilöiden, joille annat tiedostonjakolinkin, ei tarvitse olla hubiCin käyttäjiä eivätkä he tarvitse käyttäjätunnusta katsoakseen ja tallentaakseen jaettuja tiedostoja.

Miten kauan tiedostoni ovat saatavilla linkin kautta?

Jos linkin jakoa ei peruuteta, se on voimassa 5, 10 tai 30 päivää riippuen, minkä valitsit linkkiä luodessasi. Valitsemasi ajanjakson päätyttyä tiedostolinkki ei ole enää voimassa eikä tiedostoihin enää pääse.

Miten voin tietää kauanko tiedostolinkki on vielä voimassa?

Web-sovelluksessa ja mobiilisovelluksissa tiedostonjaon voimassaoloaika näkyy tiedoston nimen lähellä sulkeiden sisällä. Windows- ja Mac-sovelluksilla ei ole vielä mahdollista nähdä tiedostonjaon voimassaoloaikaa.

Voiko tiedostonjakolinkin voimassaoloa pitkittää?

Ei. Voit kuitenkin tehdä uuden tiedostonjakolinkin kun entisen voimassaolo päättyy. Linkki vaihtuu toiseksi, mutta sen voimassaolo alkaa nollasta.

Miten voin nähdä, onko jokin tiedosto jaettu?

Sovelluksissa jaetun tiedoston/kansion nimi näkyy sinisenä tiedostonjakolinkin voimassaolon ajan.

Miten saan näkyviin uudelleen tiedostonjakolinkin?

Tee niin kuin olisit luomassa tiedostonjakolinkkiä ja käytössä oleva linkki tulee näkyviin.

Onko mahdollista jakaa jokin tiedosto ilman, että sen voimassaolo päättyy?

Tämä ei ole mahdollista.

Jos muutan jo jakamani kansion sisältöä, näkyykö muutos jaetussa linkissä?

Jos muutat jälkikäteen tiedoston sisältöä, muutos ei vaikuta aiemmin jaetun tiedoston sisältöön. Muutettuasi tiedostoa luo uusi tiedostonjakolinkki. Jos poistat, siirrät tai uudelleennimeät tiedoston jakamassasi linkissä, koko tiedosto häviää sieltä. Huom. Tiedostonjako ei ole saatavilla iOS-sovelluksessa (iPhone, iPad).

Voinko suojata tiedostolinkin salasanalla?

Se ei ole mahdollista. Olet kuitenkin ainut, joka päättää linkin jakamisesta. Linkki ei ole julkinen eikä sitä voi löytää hakukoneilla.

Kuka voi päästä jaettuihin tiedostoihini?

Kaikki henkilöt, joille olet antanut linkin tiedoksi ja koko linkin voimassaolon ajan. Jos jaat linkkiä sosiaalisessa mediassa, muista, että linkki voi levitä ystäväpiirisi ulkopuolelle ja että olet juridisesti vastuussa jakamistasi tiedoista.

Voinko saada tietää, kuka on käynyt katsomassa jakamaani linkkiä?

Se ei ole mahdollista.

Voinko tiedostoja jakaessani sallia vain tiedostojen katsomisen, mutta estää tiedostojen lataamisen?

Ei, kaikki jaetut tiedostot voi ladata, jos henkilöllä on hallussaan tiedostolinkki.

Kasvattavatko jakamani tiedostot kiintiötäni?

Ei, jaettuja tiedostoja ei kopioida, eivätkä ne siis kasvata käytetyn tilan kiintiötä.

Miksi postiosoitettani kysytään jakaessani ensimmäistä kertaa tiedostoja Hubicilla?

Kyseessä on juridinen velvollisuus, sillä käyttäjä on vastuussa hubiCin kautta jakamistaan tiedostoista. OVH:n on pystyttävä tunnistamaan väärinkäyttäjät.



< Takaisin