Naršydami svetainėje sutinkate su slapukų, skirtų sklandžiam svetainės naršymui ir lankytojų analizei, naudojimo politika.
Daugiau apie slapukų valdymą
Ok

Pagalbos centras

Dalinimasis

Kas yra dalijimasis?

Dalintis dokumentu - tai pasirinktiems asmenims suteikti prieigą prie jo, naudojant URL adresą (nuorodą). Asmenys, gavę nuorodą ir naudodami paprastą naršyklę, galės peržiūrėti failą (jeigu tai nuotrauka) arba parsisiųsti jį. Dalinimosi nuorodą galėsite kurti naudodami bet kurią hubiC programą, taip pat galėsite iškart ją siųsti el. paštu ar SMS, dalintis ja socialiniuose tinkluose. Dalinimąsi galite nutraukti bet kuriuo metu, tuomet nuoroda atvers tuščią puslapį. Jeigu neatšauksite dalinimosi, jis bus automatiškai panaikintas po pasirinkto 5, 10 ar 30 dienų laikotarpio nuo nuorodos sukūrimo. Pastaba: naudojant iOS versiją (iPhone, iPad) negalima dalintis katalogu.

Ar galiu dalintis failais su asmenimis, kurie nenaudoja hubiC?

Taip, norint pasiekti failus užteks paprastos interneto naršyklės. Asmenys, su kuriais dalinsitės failais, neprivalo naudoti hubiC ir turėti prisijungimo duomenis, kad galėtų peržiūrėti ar parsisiųsti failus.

Kai laiko dalinamasi failais?

Jeigu dalinimosi nepanaikinsite anksčiau laiko, dalinimasis baigsis po pasirinkto 5, 10 ar 30 dienų laikotarpio nuo nuorodos sukūrimo. Kai laikas baigsis, dalinimosi nuoroda bus neaktyvi ir negalėsite pasiekti failų.

Kaip galiu patikrinti likusį dalinimosi laiką?

Žiniatinklio programoje ir mobiliesiems įrenginiams skirtose hubiC programėlėse likęs dalinimosi laikas nurodytas skliaustuose po failo pavadinimo. Windows ir Mac versijose dar negalima matyti likusio dalijimosi laiko.

Ar galima prailginti dalijimosi laiką?

Ne. Tačiau galite panaikinti dalijimąsi arba, pasibaigus laikui, sukurti naują nuorodą. Nuoroda bus kita, tačiau dalinimasis bus skaičiuojamas nuo nulio.

Kaip patikrinti, kuriais failais dalinamasi?

Programos failų ir katalogų, kuriais dalinamasi ir visą dalinimosi laikotarpį, pavadinimai yra mėlynos spalvos.

Kaip matyti dalinimosi nuorodą?

Darykite tuos pačius veiksmus, kaip ir norėdami dalintis failu ir matysite jau egzistuojančią dalijimosi nuorodą.

Ar galima dalintis failais be laiko apribojimo?

Ne, tai neįmanoma.

Jeigu dalinsiuosi katalogu ir vėliau pakeisiu jo turinį, ar asmenys, su kuriais dalinuosi, matys pasikeitimus?

Jeigu į katalogą, kuriuo jau dalinatės, įtrauksite failą, atidarius nuorodą naujo failo nesimatys, todėl reiks panaikinti paskelbimą ir sukurti naują. Jeigu katalogo dalinimosi metu ištrinsite, perkelsite ar pervadinsite jame esantį failą, jo nesimatys. Pastaba: iOS (iPhone, iPad) hubiC versijoje negalima dalintis katalogu.

Ar galiu paskelbimą apsaugoti slaptažodžiu?

Ne, tai neįmanoma. Kita vertus, tik jūs kontroliuojate dalijimosi nuorodos skleidimą. Nuoroda nėra vieša, jos nefiksuoja paieškos varikliai.

Kas gali pasiekti dokumentus, kuriais dalinuosi?

Visi, kuriems nusiunčiate nuorodą, gali pasiekti duomenis, kuriais dalinatės, kol nesibaigia dalinimosi laikas. Jeigu dalinatės nuoroda socialiniuose tinkluose, rekomenduojame dalintis taip, kad nuoroda nebūtų matoma už draugų rato. Taip pat atminkite, kad teisiškai jūs esate atsakingi už turinį.

Ar galiu žinoti, kas panaudojo dalijimosi nuorodą?

Ne, tai neįmanoma.

Ar galima padaryti taip, kad failus būtų galima peržiūrėti, tačiau nebūtų galima jų parsisiųsti?

Ne, asmuo, turintis nuorodą, galės parsisiųsti visus failus.

Ar failai, kuriais dalinuosi, užima papildomą vietą?

Ne, failai, kuriais dalinatės, nekopijuojami, todėl disko vietos naudojimas nepasikeis.

Kodėl pirmą kartą dalindamasis failais turiu nurodyti pašto adresą?

Tai teisinis įpareigojimas, kadangi teisiškai jūs esate atsakingi už turinį, kuriuo dalinatės naudodami hubiC. Be to, pažeidimų atveju, mes privalome identifikuoti asmenį.



< Grįžti